Διάλεξε κατηγορία για να δείς αναλυτικά τις υπηρεσίες μας.

Plexiglas

 

 

  

Tα Plexiglas (πλεξιγκλάς) διατίθονται σε διάφορα πάχη και χρώμματα . Οι επιγραφές που κατασκευάζονται εξολοκλήρου από Plexiglas ενδείκνυνται για υψηλού επιπέδου αισθητικό αποτέλεσμα.
Επεξεργάζονται μέσω Laser για την χάραξη των γραμμάτων ή συνδυάζονται με ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα.

Πάρε Προσφορά για plexiglass

Μεταλλικά γράμματα

  

Μεταλλικά γράμματα με εσωτερικό κρυφό φωτισμό Led ή Neon (σε πολλές περιπτώσεις τοποθετούνται και χωρίς εσωτερικό φωτισμό) ή μεταλλοπλαστικά κουτιαστά γράμματα, δηλαδή το πλαϊνό μέρος μεταλλικό, η όψη από Plexi glass και με εσωτερικό φωτισμό Led ή Neon.
Τα μεταλλικά γράμματα μπορούν να κατασκευαστούν από INOX ή γαλβανιζέ λαμαρίνα κομμένα με Laser πετυχαίνοντας την τέλεια κοπή και ακρίβεια. Δημιουργώντας οποιαδήποτε γραμματοσειρά ή σχέδιο επιλέξουμε ανεξαρτήτου μεγέθους φωτισμός γίνεται από Led smd ή από Γυαλί Νέον.

Πάρε Προσφορά για μεταλλικά γράμματα

Φωτεινές επιγραφές

 

 

  

Οι φωτεινές επιγραφές τοποθετούνται στην πρόσοψη του καταστήματος κατασκευασμένες εξολοκλήρου από αλουμίνιο για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, η όψη κατασκευάζεται από Panaflex (ειδικός φωτεινός μουσαμάς) ή από Plexi Glass. Ο φωτισμός δημιουργείται από λάμπες LED για εξοικονόμηση ενέργειας ή λάμπες φθορίου για μεγαλύτερη ένταση.
Οι επιγραφές αλουμινίου είναι μια οικονομική λύση διαφήμισης δίνοντας επίσης ένα καλό αποτέλεσμα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Πάρε Προσφορά για φωτεινή επιγραφή

Πινακίδες Led

 

  

Ηλεκτρονικές κυλιόμενες επιγραφές πινακίδες, ταμπέλες LED για κάθε κατάστημα.
Οι κυλιόμενες πινακίδες LED αποτελούν τον πιο ελκυστικό και αποτελεσματικό τρόπο προβολής μιας τοπικής επιχείρησης. Αναφέρονται και ως κινούμενες επιγραφές ή πίνακες κυλιόμενων μηνυμάτων, γιατί προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σε κυλιόμενα μηνύματα με διάφορα εφέ κίνησης. Οι ηλεκτρονικές πινακίδες, επιγραφές ή ταμπέλες LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα επαγγελματικών χώρων, όπως φαρμακεία, κομμωτήρια, γραφεία, επιχειρήσεις εστίασης και κάθε είδους κατάστημα, αποτελώντας βασικό τμήμα του εξοπλισμού καταστημάτων, φαρμακείων και άλλων επιχειρήσεων. Είναι φωτεινές και οικονομικές, γιατί η τεχνολογία LED επιτυγχάνει τον άριστο συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και υψηλής αποδοτικότητας σε φωτεινότητα και μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, προγραμματίζονται εύκολα και είναι ανθεκτικές σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Με την τοποθέτηση μιας κυλιόμενης πινακίδας μηνυμάτων LED επιτυγχάνεται άμεση διαφήμιση των προϊόντων του καταστήματος συμβάλλοντας σε αύξηση στους νέους πελάτες και στα κέρδη. Στην Dps διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή κυλιόμενων πινακίδων LED και άριστης ποιότητας υλικά επιγραφών. Για πινακίδες, επιγραφές ή ταμπέλες LED σε χαμηλές τιμές και με την σωστή τεχνική υποστήριξη, επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε την κατάλληλη φωτεινή κυλιόμενη πινακίδα με βάση τις προτιμήσεις σας.

Πάρε Προσφορά για πινακίδα led

Υπαίθριες Διαφημίσεις Totem

 

  

Υπαίθριες διαφημίσεις για καλύτερη προβολή της επιχείρησής σας. Τοποθετούνται επί του πεζοδρομίου και υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής του σχεδίου που εσείς θα επιλέξετε ή θα προτείνετε.
Δεν υπάρχει περιορισμός στο σχήμα, όγκο ή διάσταση.

Πάρε Προσφορά

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

 

  

Η ψηφιακή εκτύπωση έχει μεγάλη εφαρμογή στην σημερινή εποχή δίνοντας την δυνατότητα να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε γραφικό σε διάφορα υλικά (μουσαμάς – αυτοκόλλητο – χαρτί – φωτογραφικό χαρτί – one-way vision – Block out και πολλά άλλα). Όπως και σε σκληρά υλικά (γυαλί – ξύλο – μέταλλο – forex – πλαστικό και πολλά άλλα).Και για το ντύσιμο οχημάτων η εφαρμογή ψηφιακής εκτύπωσης γίνεται σε ολόκληρο το όχημα με κούρμπες ή και μη. Η προστασία του βινυλίου γίνεται από πλαστικοποίηση υψηλής αντοχής.
Η μερική κάλυψη αφορά αυτοκόλλητο βινύλιο που χρησιμοποιείται για εφαρμογή σε συγκεκριμένες επιφάνειες ή μικρές κούρμπες του οχήματος.

Πάρε Προσφορά

Αυτοκόλλητα - Ντύσιμο βιτρίνας/οχημάτων

  

Αυτοκόλλητα  για κάθε εφαρμογή
Βιτρίνες καταστημάτων (βινύλιο,one way,ψηφιακή εκτύπωση,ταπετσαρία ,κλπ)
Η τοποθέτηση γίνεται απο το εμπειρο προσωπικό μας

Πάρε Προσφορά

Ενδιαφέρεστε ?

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Ποιοι Είμαστε

Η Dps print & signs δημιουργήθηκε το 2014 με μοναδικό όραμα ότι η κατασκευή επιγραφών δεν πρέπει να δηλώνει απλά ένα όνομα, αλλά να δημιουργεί εικόνα και εντυπώσεις.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να βρισκόμαστε ανάμεσα στους ανταγωνιστικότερους της αγοράς και για τις τιμές μας και για το βασικότερο την ποιότητα της δουλειάς μας.

Για να μπορούμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες με υψηλές προδιαγραφές σε τιμές ανταγωνιστικές προχωρήσαμε στην δημιουργία εσωτερικών και εξωτερικών τμημάτων με άκρως εξειδικευμένο προσωπικό, που σαν κυρίαρχη φιλοσοφία έχουν την ομαδικότητα και την ποιοτική εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα να κάνουν την επένδυση σας να ξεπερνά κάθε σας προσδοκία.

Η εταιρεία μας παράγει προϊόντα σήμανσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Δημιουργούμε στα μέτρα σας:

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕ 3D ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟΝ

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΩΝ

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ETALBOND

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΠΥΛΩΝΕΣ

ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΒΙΝΥΛΙΑ

Αναλυτικά η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει φωτεινές επιγραφές οι οποίες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό κόστος συντήρησης, επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα οι οποίες τοποθετούνται στις προσόψεις ή στο πιο εμφανή σημείο των κτιρίων και σηματοδοτούν την επιχείρηση, ΝΕΟΝ οι οποίες αναδεικνύουν τις όψεις των καταστημάτων και χαρίζουν ένα ωραίο και φωτεινό αποτέλεσμα, LED που προτιμώνται συχνότερα γιατί είναι υψηλής φωτεινότητας, φαρμακείων που παίζουν μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση και στις θετικές εντυπώσεις που προκαλεί η όψη ενός φαρμακείου, πρατηρίων καυσίμων – βενζινάδικων και είναι η καλύτερη διαφήμιση και απόδειξη της εμπειρίας μας στην κατασκευή επιγραφών και στεγάστρων πρατηρίων υγρών καυσίμων, etalbond για προσόψεις καταστημάτων και κτιρίων, ειδικές κατασκευές σε επιγραφές, πυλώνες που ενισχύουν την προβολή καταστημάτων με περιορισμένη ορατότητα, υπαίθριες επιγραφές – αφίσες, trivision που αποτελούνται από τριγωνικά πρίσματα, εσωτερικού χώρου οι οποίες διακοσμούν όμορφα και δίνουν άλλον αέρα στον εσωτερικό χώρο μιας επιχείρησης.

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση | Καλέστε μας στο 211 411 4020